Upeasti uudistunut Spa Hotel Runni

Tyylikkäästi uudistunut kylpylähotelli sekä historiallinen kartanohotelli

Täysin uudistuneessa ja peruskorjatussa kylpylähotellissa ovat kaikki palvelut saman katon alla. Uusissa viihtyisissä huoneissa on huonekohtainen ilmastointi, Unikulman Luxus-sängyt sekä minibaarit. Osassa huoneista on oma tilava parveke. Huoneestasi pääset helposti kylpylään ja hoitoihin virkistymään sekä Ravintola Runniin herkuttelemaan tai vaikka tanssimaan.

Vuonna 1904 rakennettu ja 2001 entisöity Kartanohotelli henkii vanhan ajan lomanostalgiaa tarjoten nykyajan mukavuudet. Kartanohotellissa voit viettää romanttisen yön Carl Gustaf -huoneessa, jossa satavuotiaat hirsiseinät ja alkuperäisasua myötäilevä sisustus luovat menneen ajan tunnelmaa.

Nauttimaan ja rentoutumaan Runnille

Ihmelähteen parantava voima
Runnin terveyslähde tuli virallisesti tietoisuuteen noin 270 vuotta sitten. Jo kauan ennen virallista löytämistä ympäristössä asuvan kansan suussa kulki ihmeellisiä tarinoita lähteen parantavasta voimasta.
Lue lisää ainutlaatuisesta ihmelähteestä

Kylpyläosasto kutsuu poreisiin
Runnin kylpyläosasto kietoo sinut helliviin poreisiin, tempaa juoksemaan vedessä, houkuttelee jumppaamaan altaassa tai kutsuu aamu-uinnille. Vedessä liikkuminen sopii hyvin myös liikuntarajoitteisille.
Lue lisää kylpyläosastosta

 

Kylpyläelämää jo 1700-luvulta alkaen
Runnin pitkästä ja värikkäästä historiasta löytyy paljon erilaisia tapahtumia ja henkilöitä. Esimerkiksi Marsalkka, C.G.E Mannerheim, Akseli Gallen-Kallela, Oskar Merikanto ja Eino Leino vierailivat useasti Runnilla
Lue lisää Runnin kiehtovasta historiasta

 

Herkuttele laadukkaalla lähiruualla
Ravintola Runni palvelee hotelliasukkaita koko päivän. Aamiaisen ja lounaan lisäksi saatavilla on a la carte annoksia. Keittiö suosii raaka-aineissa paikallisia tuottajia. Ravintolassa on huomioitu Runnin arvovaltainen ja mystinen historia.
Lue lisää ravintolan tarjonnasta

Hemmottelevia & rentouttavia hoitoja
Spa-osasto tarjoaa laajan valikoiman hemmottelevia & rentouttavia hoitoja. Erikoisuutena ovat luonnonläheiset ja perinteistä kumpuavat hoitomuodot.
Lue lisää monipuolisesta hoitotarjonnasta

Järjestä ikimuistoinen hääjuhla Runnilla
Runni tarjoaa idylliset puitteet tapahtumien tai juhlien järjestämiseen, oli kyseessä sitten häät, syntymäpäivät, leirikoulu, yrityksen kokoustapahtuma tai tyhy-päivä.
Lue lisää räätälöidyistä palveluista

Excellent
Rated By guests
8.3
Spa Hotel Runni
HotelsCombined