Ala Carte

Á la Carte listamme juuret ovat suomalaisessa ruokaperinteessä ja innovatiivisuudessa sekä ruoan valmistamisessa käsityönä. Haluamme tarjota sinulle unohtumattoman maku ja visuaalisen nautinnon.

Alkuruoat

Raikas vihersalaatti (G,M)   6,00
- Peltola Blue -juustolla (G,L)  8,90
Etanat valkosipulivoilla ja Peltola Blue -juustolla, Runnin leipää (L) 11,50
Metsäsienikeitto Runnin sienistä (L) 8,90/16,50
Kalalajitelma lähialueen kaloista (G,L) 14,90
Vorshmack perinteisin lisukkein (L,G) 14,90

Pääruoat

Kantarellirisotto ja kasviksia (VL,G) 18,90
Salviavoissa paistettua Kiurujoen kuhaa (L,G) 26,90
Paahdettua lohta ja vuolukermaa (L,G) 23,00
Paahdettua broilerinrintaa ja kantarelli-chorizorisottoa, omenachutneytä (VL, G) 22,90
Vorshmack perinteisin lisukkein (L,G) 24,90
Pippurinoisetit härän sisäfileestä, pippurikastiketta ja valkosipuliperunoita (L,G) 29,90
Runninleike, porsaan ulkofileestä, maalaisranskalaiset ja chilimajoneesi (M) 16,50
Talon Hampurilainen maalaisranskalaisilla (L) 16,50


Jälkiruoat

Arcticmilkin leipäjuustoa tyrnikermalla (G)  9,50
Jääkarpaloita, ranskankermaa ja kuumaa kinuskia  (L,G) 7,50
Suklaamarkiisia ja hillottua vadelmaa  (L,G) 8,90
Vaniljajäätelö (VL) 6,50
Kastikkeet: Mansikka, Kinuski, Suklaa

KEITTIÖMME SUOSITTELEE - Kesäinen A'la Carte -lista



Härän tartarpihvi 12,90
Pariloitu graavilohisalaatti 9,90 / 14,90
Kartisanniskaa 24,90
- valkosipulikastike ja paistetut varhaisperunat

Pavlova tuoreilla mansikoilla 7,50
Karamellisoitua nektariinia ja vadelmasorbettia 7,50