Hieronnat

Puolivartalohieronta 40 min.  47,-

Kokovartalohieronta 50 min.  58,-

Kokovartalohieronta 1 h 10 min.  81,-

Savilämpöhoito hieronnan/hoidon yhteydessä 20 min. 20,-  ; erillishoitona 20 min.  35,-

Fysioterapeutin tekemä pintalämpöhoito / lihasten rentouttaminen lämpöpakkauksilla
sekä hieronta
45 min. 53,-
Tarvittaessa kinesioteippaus hoidon jälkeen (kipuun tai tukemaan niveltä) 15,-

Macadamiaöljy kokovartalohieronta 1h 15 min. 92,-
Muokkaava, aineenvaihduntaa ja nestekiertoa aktivoiva hieronta; öljy sisältää soija, macadamia, viininrypäleensiemenöljyä ja arnicanöljyä, gingsenuutetta, E-vitamiinia, ylangylangia ja kehäkukkaa sekä mäkikuismaa.

Inkivääri- Tangeriin-öljy kokovartalohieronta 1 h 15 min. 95,-
Aineenvaihduntaa kiihdyttävä hieronta- ja vartaloöljy, joka imeytyy erittäin hyvin ihoon eikä jätä öljyistä pintaa.Voidaan käyttää hoitoöljynä kuivalle iholle esim. atooppiselle iholle tai hierontaöljynä kaikille ihotyypeille. Pieni lisäys hieman mineraalisuolaa mukaan auttaa kuona-aineiden poistumisessa, pH 7. Vaikuttavat aineet: elvyttävää ja virkistävää tangeriini-öljyä, verenkiertoa parantavaa ja lämmittävää inkivääri-öljyä, E-vitamiinia ja maissinjyvä-öljyä.

Aromaattinen hieronta 1 h 10 min. 91,-
Erikoishierontaa eteerisillä öljyillä. Vilkastuttaa imunestekiertoa, elvyttää verenkiertoa ja aineenvaihduntaa. Hoitoon sisältyy myös jalkakylpy.

Intialainen päähieronta 30 min. 41,- / 45 min 51,-
Rentouttava vaikutus ulottuu pään lisäksi käsivarsiin ja niska-hartia-alueelle. Vaikutusalueet: Migreeni, päänsärky, unettomuus, levottomuus, keskittymiskyky ja aineenvaihduntaa

Japanilainen jalkahieronta 30 min. 44,- / 45 min 53,-
Vapauttaa stressiä, tunnelukkoja ja rentouttaa sekä stimuloi elimistöä aku- ja vyöhykepisteiden sekä meridiaanilinjojen kautta.

Jalkaterän meridiaanihieronta 50 min. 63,-
Rentouttava, voimaa antava jalkapohjan käsittely itämaisin opein. Hoito alkaa lämpimillä kääreillä ja päättyy päänalueen akupisteiden käsittelyyn. Todellinen energiapotku päivään.

Kuivakuppaus ja puolihieronta 40 min. 56,-
Vanha kiinalainen hoitomuoto. Lievittää kipuja ja särkyjä, elvyttää verenkiertoa ja aineenvaihduntaa, laukaisee lihasjännitystä. Tehokas hoitomuoto niska-hartiaseudun sekä selkälihasten kiristykseen ja jännitykseen. Hoidosta on saatu apua myös korvien soimiseen.

Hermoratahieronta   1 h 50min  118,-
Lievittää hermon puristustilasta johtuvaa kipua. Suositellaan iskiaksen hoitoon, migreeniin,lonkkakipuihin, päänsärkyyn, huimaukseen ja korvien soimiseen.