Kasvohoidot


Runnin Rautainen terveyskasvohoito 1 h 20 min.  105,-
Ihon pintapuhdistus, höyrytys, kuorinta ja epäpuhtauksien poisto. Kulmakarvojen siistiminen ja häiritsevien ihokarvojen poisto. Kasvojen, kaulan sekä decolteen hieronta. Kasvonaamio ja kosteusvoide ihotyypin mukaisesti.

Ihonpuhdistus  50 min. 59,-
Pintapuhdistus, höyrytys, kuorinta ja epäpuhtauksien poisto. Naamio ja kosteuttava voide ihotyypin mukaisesti.

Ihonpuhdistus ultraäänellä 60 min. 78,-

 

Erikoiskasvohoidot

pH-Cosmetics kasvohoito  1 h 85,- / 1 h 15 min.  98,- (sis. mekaanisen puhdistuksen)
Ihonhoitoa pH-arvoilla 7,5-8,5        
Kaikille ihotyypeille puhdistava, raikastava ja tehokkaasti kirkastava hoito. Erityisen hyvä allergisille, psoriaatikoille, aknelle ja myös herkälle iholle. Tekee täydellisen tasapainon ihollesi luonnollisilla ja puhtailla raaka-aineilla.

Sothy's Glykolihappokuorinta -kasvohoito 30-40 min. 65,-                                                        Parantaa ihon laatua huikeasti hiomalla entsymaattisesti ihon pintaa, tekee ihosta kirkkaamman, silottaa ja saa ihon näyttämään terveemmältä ja tasaisemmalta. Tehokkaimpia hoitoja, johon voidaan yhdistää mekaaninen puhdistus. 

 

Sothy’s Collagene Hyaluronique -kiinteyttävä erikoishoito kasvoille 1 h 20 min. 110,-
Ensimmäinen kiinteyttävä erikoishoito, joka selvittää ihosi todellisen iän kosmetologin suorittaman analyysin perusteella ja juuri ihosi ikääntymisasteelle suunnatun yksilöllisen hoidon. Tämä erikoishoito yhdistää teknologian ja ainutlaatuisen hierontatekniikan, joilla saavutetaan näkyvä, pitkäkestoinen hoitotulos.

 

Sothy’s Peeling Resurfacant hedelmähappohoito 50 min. 77,- / 1 h 20 min. 113,-
Perustuu kahteen tunnettuun kuorintamenetelmään. Kemiallinen kuorinta poistaa kuollutta ihosolukkoa ja stimuloi uusien solujen syntymistä. Mikrohiontamainen kuorinta poistaa mekaanisesti kuollutta ihosolukkoa. Yhdessä ainutlaatuisen Sothys H2CR-yhdisteen kanssa, tämä kosmeseuttinen hoito uudistaa ihoa tehokkaasti säilyttäen ihon pehmeyden. Pidempikestoisessa hoidossa lisäksi ihonpuhdistus.

 

Kultahoito 60 min. 85,-
Ylellinen 24k kultatuotesarja on luksusta kasvoillesi. Kulta on luonnon oma antioksidantti, joka ehkäisee vanhenemisen merkkejä. Täydellinen hoito saa ihosi hehkumaan. Hoito sisältää kaulan ja decolte'en kiinteytyksen.

Skin Republic Tehonaamio 50 min. 74,-
Ihotyypin mukaan. Sopii sekä naisille että miehille.  Hoito sisältää kasvolihaksia kiinteyttävän ja niskaa sekä päätä rentouttavan hieronnan.

Hunajainen happihoito 50 min.  87,-  
Ihoa kirkastava, suositellaan harmaalle, elinvoimattomalle ja väsyneelle iholle. Soveltuu kaikille ihotyypeille. Hoitoon sis. hunaja-sokerikuorinta, rentouttava happihieronta sekä ainutlaatuinen ihoa kirkastava moussenaamio.

Suklaakasvohoito 50 min. 82,-
Stressiä poistava hoito, joka kirkastaa ja heleyttää ihoa. Hoidossa käytetään mm. kaakaopapukuorintaa, suklaamoussenaamiota,kaakaovoita sekä appelsiinin eteerisiä öljyjä

Silmänympäryshoito 25 min. 35,-
Tasoittaa pintaryppyjä ja juonteita, poistaa nestettä ja vaalentaa tummia silmänalusia.