017 768 751
myyntipalvelu@runni.fi
Runnintie 407
74595
RUNNI

Erikoishoidot

Tutustu Spa Hotel Runnin monipuoliseen hoitovalikoimaan ja varaa omasi!

Selluliittihoito 1 h 15 min 85 €

Suolakuorinta/ kuivaharjaus. Rullaushieronta. Muokkaava hieronta selluliittigeelillä

Hemmotteleva ja hoikistava hoito vartalolle 1h 15 min 85 €

Kuorinta tai kuivaharjaus koko vartalolle. Pamppumuokkaus kuona-aineita kertyneille kohdille. Klassinen hieronta.

Vyöhyketerapia 60 min 69 € / 1 h 20 min 94 € / 1,5 h 109 €

Koko keho heijastuu vyöhykkeinä jalkaterään, jota käsittelemällä voidaan mm. vilkastuttaa aineenvaihduntaa ja verenkiertoa, vähentää turvotusta ja lievittää kipua.

Shiatsu 60 min 69 € / 1 h 50 min 110 €

Koko kehon energiaradat käsitellään painellen ja venytellen. Rentouttavassa hoidossa asiakas on lattialla futonin päällä vaatetettuna. Lievittää stressiä, parantaa unta ja vahvistaa sekä kehoa että mieltä.

Aromaterapia 55 min 78 € / 1 h 20 min 94 € / 1,5 h 109 €

Rentouttava, rauhallisin ja kevyin hierontaottein suoritettava hoito, joka toteutetaan asiakkaalle yksilöllisesti valituilla öljyillä. Hoidolla saadaan apua mm. stressiin, väsymykseen, vaihdevuosiongelmiin, unettomuuteen, turvotuksiin ja iho-ongelmiin.

Reiki 60 min 70 €

Tiibetistä lähtöisin oleva energiahoito, joka palauttaa sekä kehon että mielen tasapainon. Reiki täyttää kehon energiavarastot, jolloin paraneminen voi alkaa. Auttaa stressiin, elämänhallintaan ja kroonisiin kipuihin.

Sakratasapainoitus 25 min 36 €

Pääpistealueiden kautta energian tasapainotus. Rentouttaa sekä lievittää kipuja.

Jäsenkorjaus 50 min 66 € / 1h 10 min 84 €

Jäsenkorjaus perustuu suomalaiseen perinne-kulttuuriin ja on tehokas hoitomuoto, jolla voidaan hoitaa kaikkia tuki- ja liikuntaelimistön sairauksia. Auttaa mm. ala- ja yläraajojen sekä selän kipu-tiloihin, iskiakseen,hengenahdistukseen, korkeaan verenpaineeseen, niska- ja hartiakipuihin, huimaukseen, päänsärkyyn ja migreeniin.

Hot Stone -kiviterapia 60 min 82 €

Lämpimillä kivillä hierottaessa saadaan lämmittävä ja syvärentouttava vaikutus, saavutetaan sekä mielen, että kehon tasapaino. Hieronnassa käytetään aromaattisia öljyjä. Kiviterapia kiihdyttää ihon toimintoja, lymfaa ja aineenvaihduntajätteiden poistumista, vapauttaa endorfiinejä ja poistaa kipuja, lisää kollageenin joustavuutta sekä pintaverenkiertoa, vähentää turvotusta ja kiinteyttää ihoa.

Korvakynttilähoito 30 min 48 €

Korvakynttilä vaikuttaa fysikaalisesti. Kevyt alipaine ja ilman värähtelyaallot vaikuttavat hellän hieronnan tavoin korvakäytävässä ja tärykalvolla. Hoito rentouttaa ja mm. lievittää päänalueen kipuja, terävöittää kuuloa ja auttaa kroonisissa korvatulehduksissa.

Henkilökohtainen Lämpövenyttely saunassa ohjaajan kanssa 15 min + hieronta 15 min 35 €

Hymyillen muutoksiin -päivä 2 h 150 €

Onko aika kypsä hiusmallin muutokseen? Kaipaatko meikkiisi päivitystä? Haluaisitko uusia tuulia pukeutumiseesi? Uudet hiukset, meikkaus vinkkeineen arki-ja juhlameikkiin, ihonhoitoneuvonta ja tyyliä pukeutumiseen helposti pienin konstein. Päivän päättää lasi kuohuvaa hedelmien kera.

Päivä on myös erinomainen hemmottelulahja esim. morsiamelle, pyöreitä juhlivalle leidille, äidille, siskolle, kummitädille.

Xtremelashes-ripsienpidennykset 114 €

Ripsihuolto 66 € / h (1,5h jos tehty alle 3 vkoa sitten, 2 h jos tehty yli 3 vkoa sitten)

"Voimaa keskustelusta"  39 € / 30 min

Mahdollisuus jakaa ajatuksia, lisätä turvallisuuden tunnetta ja voimaantua keskustelusta ohjaajan kanssa. Ajanvaraus suoraan jaana.korhonen@runni.fi/ p. 0400 913227

WellO2-hoito – vatsapaine ja höyryhengitys hoitajan opastuksella 
24 € / 20 min (3 hoitoa x 100 €)

Suomalainen keksintö hengitysteiden hyvinvointiin

WellO2 on hyvinvointilaite, joka avaa ja kosteuttaa hengitysteitä sekä vahvistaa hengityslihaksia. Laitteen ainutlaatuinen teknologia on kansainvälisesti patentoitu ja se perustuu säädettävän hengitysvastuksen sekä lämpimän vesihöyryn vaikutukseen.

Laitteen käytöstä on hyötyä hengitysvaikeuksista tai pinnallisesta hengityksestä kärsiville, kuorsaajille, ikääntyneille, urheilijoille tai ammatikseen ääntään käyttäville henkilöille. Laitetta voi käyttää säännöllisesti hengityselinten kunnon ylläpitoon ja parantamiseen, tai satunnaisesti hengitysvaikeuksien ilmaantuessa

WellO2-laite yhdistää kaksi tunnettua ja käytettyä menetelmää liman irrottamiseen ja hengitysteiden avaamiseen: Vastapainehengityksen sekä höyryhengityksen.

Vastapainehengityksessä eli vastustetussa uloshengityksessä hengitetään painetta vastaan. Tämä paineen muutos avaa ahtautuneita ilmateitä ja helpottaa liman irtoamista keuhkoputkista. Ilmateiden avautuessa laitteen tuottama höyry pääsee tunkeutumaan syvemmälle keuhkoputkiin sisäänhengityksen aikana. Lämmin höyry kosteuttaa ja hoitaa limakalvoja ja vähentää tukkoisuutta.

WellO2-laitteen vastustettu ulos- ja sisäänhengitys vahvistavat useita eri lihaksia: sisään hengitettäessä palleaa ja ulompia kylkivälilihaksia, uloshengityksessä sisempiä kylkivälilihaksia ja vatsalihaksia. Hengityslihasten vahvistuessa myös hengitysvoima lisääntyy, jolloin hengittäminen tuntuu helpommalta. Lämpimän höyryn hengittäminen vähentää limakalvojen ärsytystä ja jättää miellyttävän tunteen hengitysharjoittelun jälkeen.

Hoidon voi tehdä 1–3 krt päivässä tarpeesta riippuen.

Perinteinen Kuppaus Kesto 1 h 95 €

Sis. Saunomisen, kuppauksen, pientä purtavaa ja kahvin/teen

Mitä kuppaus on?

Kuppaus on maailman vanhimpia hoitomuotoja ja sillä tarkoitetaan veren laskemista ihosta. Kuppaus luetaan ns. ärsytyshoitoihin ja monet kuppauksessa käytettävät hoitoalueet ja kuppauspisteet ovatkin lähes täsmälleen samoja, kuin toisessa tunnetussa ärsytyshoidossa, akupunktiossa. Ärsytyshoidoilla pyritään aktivoimaan kehon omien parantavien voimien toimintaa ja lisäämään elimistön omien rauhoittavien ja kipua lieventävien hormonien erittymistä.

Kuppauksessa iholle tehdään pieniä haavoja, joiden päälle asetellaan verta imevät imukupit. Kupit tyhjennetään välillä ja asetellaan takaisin paikoilleen. Tätä jatketaan niin kauan, kunnes veren tulo tyrehtyy. Verta poistuu kupattaessa yleensä n. 1–5 dl.

Verenkierron lisäämiseksi asiakas käy ennen kuppauksen aloittamista saunomassa n. 10–15 minuuttia. Lämmitetyn ihon ansiosta veri poistuu paremmin ja haavojen tekeminen ei satu, tai tuntuu korkeintaan pienenä nipistyksenä joillakin alueilla.

Verentulo lakkaa yleensä heti kuppauksen päätyttyä, joskus haavat jäävät vuotamaan korkeintaan n. 10–15 minuutiksi. Kuppauksen jälkeen on hyvä levätä ja juoda runsaasti vettä saunomisen ja kuppauksen aiheuttaman nestehukan vuoksi.

Haavoista ja imukupeista syntyneet jäljet poistuvat iholta 1–2 viikossa.

Mihin kuppaus auttaa?

Kuppaus puhdistaa ihon hiussuonistoa kuona-aineista ja myös verenkierto ja veren hapen kuljetuskyky paranee. Myös kudosnesteen happamuuden sanotaan parantuvan normaalille tasolle. Edellä mainittujen vaikutusten ansiosta lihakset rentoutuvat ja lihaskivut ja -säryt helpottuvat. Lisäksi kuppauksella on rentouttava, virkistävä ja oloa keventävä vaikutus. Se vähentää turvotusta ja monet kokevat unen laadun parantuneen kuppauksen jälkeen.

Kuppaus on suositeltavaa/siitä on koettu olevan apua mm. seuraavien vaivojen hoidossa:

 • Korkea verenpaine
 • Korkea hemoglobiini
 • Fibromyalgia
 • Astma
 • Iho-ongelmat esim. akne
 • Migreeni ja jännityspäänsärky
 • Niska-hartiaseudun kiputilat
 • Lihasjännitykset
 • Naisten vaihdevuosivaivat
 • Miesten eturauhasvaivat                                                                                                                                                 
 • Selluliitin hoito

Kuppaus on suositeltavaa myös niille, jotka haluaisivat luovuttaa verta, mutta eivät siihen syystä tai toisesta pysty. Säännöllisen verenluovutuksen on todettu vähentävän riskiä sairastua sepelvaltimotautiin ja tämä vaikutus on todennäköisesti myös kuppauksella.

Jokainen voi valita omien tuntemustensa perusteella, kuinka usein haluaa käydä kupattavana. Yhtä oikeaa suositusta käyntitiheydelle ei ole. Suositeltavaa olisi kuitenkin pitää kuppausten välillä taukoa vähintään 3 kuukautta, mikä on sama ohje kuin verenluovutuksessa.

Milloin on syytä jättää kuppaamatta?

Kupattavan yleistilan tulee olla sellainen, että hän kestää saunomisen ja pienen verenhukan. Seuraavassa on lueteltu kuppauksen vasta-aiheet, jolloin on syytä jättää kokonaan kuppaamatta tai kupataan korkeintaan lääkärin luvalla:

 • Kuumetaudit
 • Vaikea sydänvika
 • Vaikea sokeritauti
 • Syöpä
 • Paha astma
 • Sepelvaltimotauti
 • Vaikea psyyken sairaus
 • Alkoholismi
 • Raskaus
 • Kuukautiset (kuppaus ei lähinnä ole suositeltavaa tuona aikana)
 • Anemia
 • Verenvuototauti
 • Marevan-lääkitys
 • Verta ohentavat lääkkeet, kuten Disperin ja Asperin ym. syytä jättää pois 3 päivää ennen kuppausta

Mikäli sinulla on siis jokin sairaus tai lääkitys, valmistaudu kertomaan siitä aikaa varatessasi. Katsotaan sen jälkeen olisiko kuppaus sinulle sopiva hoitomuoto, vai olisiko syytä kääntyä ensin lääkärin puoleen varmistamaan asiaa.

Miten valmistaudut kuppaukseen?

Ennen kuppausta on tärkeää syödä ja juoda erittäin hyvin. Ei kuitenkaan raskasta liharuokaa, vaan pitkään verensokeria ylläpitävää ravintoa. Tällöin vältetään mahdolliset huimaukset. Kuppauksen jälkeen tulisi syödä myös hyvin mutta kevyempää ravintoa muutaman päivän ajan.

Tarjoamme kupattavalle pientä saunapalaa kuppauksen jälkeen Alkoholin nauttiminen ennen ja jälkeen kuppauksen on ehdottomasti kiellettyä.