017 768 751
myyntipalvelu@runni.fi
Runnintie 407
74595
RUNNI

Hieronnat

Koe hieronnan ihanan tehokas, mutta hellivä vaikutus. Hieronta kiihdyttää aineenvaihduntaa ja saa lihakset rentoutumaan ja vetreytymään. Kokeile!

Puolivartalohieronta 40 min.  47 €
Kokovartalohieronta 50 min.  58 €
Kokovartalohieronta 1 h 10 min.  81 €


Savilämpöhoito

hieronnan/hoidon yhteydessä 20 min. 20 €
erillishoitona 20 min. 35 €


Fysioterapeutin tekemä pintalämpöhoito / lihasten rentouttaminen lämpöpakkauksilla sekä hieronta 45 min. 53 €
Tarvittaessa kinesioteippaus hoidon jälkeen (kipuun tai tukemaan niveltä) 15 €


Macadamiaöljy kokovartalohieronta 1 h 15 min. 92 €

Muokkaava, aineenvaihduntaa ja nestekiertoa aktivoiva hieronta; öljy sisältää soija, macadamia, viininrypäleensiemenöljyä ja arnicanöljyä, gingsenuutetta, E-vitamiinia, ylangylangia ja kehäkukkaa sekä mäkikuismaa.

Inkivääri-Tangeriin-öljy kokovartalohieronta 1 h 15 min. 95 €

Aineenvaihduntaa kiihdyttävä hieronta- ja vartaloöljy, joka imeytyy erittäin hyvin ihoon eikä jätä öljyistä pintaa. Voidaan käyttää hoitoöljynä kuivalle iholle esim. atooppiselle iholle tai hierontaöljynä kaikille ihotyypeille. Pieni lisäys hieman mineraalisuolaa mukaan auttaa kuona-aineiden poistumisessa, pH 7. Vaikuttavat aineet: elvyttävää ja virkistävää tangeriini-öljyä, verenkiertoa parantavaa ja lämmittävää inkivääri-öljyä, E-vitamiinia ja maissinjyvä-öljyä.

Aromaattinen hieronta 1 h 10 min. 91 €

Erikoishierontaa eteerisillä öljyillä. Vilkastuttaa imunestekiertoa, elvyttää verenkiertoa ja aineenvaihduntaa. Hoitoon sisältyy myös jalkakylpy.

Intialainen päähieronta 30 min. 41 € / 45 min 51 €

Rentouttava vaikutus ulottuu pään lisäksi käsivarsiin ja niska-hartia-alueelle. Vaikutusalueet: Migreeni, päänsärky, unettomuus, levottomuus, keskittymiskyky ja aineenvaihduntaa

Japanilainen jalkahieronta 30 min. 44 € / 45 min 53 €

Vapauttaa stressiä, tunnelukkoja ja rentouttaa sekä stimuloi elimistöä aku- ja vyöhykepisteiden sekä meridiaanilinjojen kautta.

Jalkaterän meridiaanihieronta 50 min. 63 €

Rentouttava, voimaa antava jalkapohjan käsittely itämaisin opein. Hoito alkaa lämpimillä kääreillä ja päättyy päänalueen akupisteiden käsittelyyn. Todellinen energiapotku päivään.

Kuivakuppaus ja puolihieronta 40 min. 56 €

Vanha kiinalainen hoitomuoto. Lievittää kipuja ja särkyjä, elvyttää verenkiertoa ja aineenvaihduntaa, laukaisee lihasjännitystä. Tehokas hoitomuoto niska-hartiaseudun sekä selkälihasten kiristykseen ja jännitykseen. Hoidosta on saatu apua myös korvien soimiseen.

Hermoratahieronta 1 h 50min. 118 €

Lievittää hermon puristustilasta johtuvaa kipua. Suositellaan iskiaksen hoitoon, migreeniin, lonkkakipuihin, päänsärkyyn, huimaukseen ja korvien soimiseen.