017 768 751
myyntipalvelu@runni.fi
Runnintie 407
74595
RUNNI

Vaihdetaanko vapaalle?

Viihde ja tapahtumat

Viihde ja tapahtumat

Hieronnat ja muut hoidot

Hemmotteluhoidot

Hieronnat

Hyvin laitettua lähiruokaa

Maukasta ravintolasta

Pikkujoulut ja TYHY-päivät

Sujuvasti yrityksille

Pikkujoulut ja TYHY-päivät

Tervetuloa Spa Hotel Runnille

Spa Hotel Runnin uudistetut ja nykyaikaiset tilat tarjoavat elämyksellisen vierailun sekä Kylpylähotellin majoitusten ja palvelujen parissa että historiallisen upeassa Kartanohotellissa. Tarjoamme rentoa lomailua, runsaasti erilaisia aktiviteettejä, tanssia ja viihdettä, ikimuistoiset perhejuhlat, laadukkaat kokouspäivät ja ainutlaatuiset ryhmävierailut.  Syksyllä 2018 valmistunut savusaunamaailmamme ulkoporeammeineen tarjoaa ripauksen luksusta ja hulppeat puitteet kaikenlaisille tilaisuuksille.

Spa Hotel Runni tarjoaa rentoutta ja hyvinvointia Ihmelähteen ympärille kasvaneen vireän ja nykyaikaisen kylpylähotellimiljöön, jossa yhdistyy alueen upea historia jopa 1700-luvulta alkaen tämän päivän hyvinvointipalveluihin runsaan ohjelmatarjonnan kera.

Spa Hotel Runni sijaitsee kauniin Kiurujoen rannalla, Savon sydämessä Iisalmen ja Kiuruveden kupeessa. Meille pääset helposti myös junalla. 

Liity Uutiskirjeemme tilaajaksi

Uutiskirjeen tilaajat saavat tiedon tarjouksista ja ajankohtaisista asioista ensimmäisten joukossa, myös ainutlaatuisia vain tilaajille tarjottavia etuja. Saat keskimäärin 2 x kuukaudessa uutiskirjeen sähköpostiisi. Liittyminen on helppoa, lisää vain sähköpostiosoitteesi alla olevaan kenttään. Sähköpostiosoitetta ei käytetä muihin tarkoituksiin. Tervetuloa mukaan seuraamaan Runnin tarinaa!

Uutiset

Kevään upea tanssiohjelmisto Ystävänpäivästä alkaen

30.10.2019

Spa Hotel Runnin ravintolan ilmettä uusitaan tammikuussa ja helmikuun 14. päivä, Ystävänpäivänä, käynnistämme kevään upean tanssikauden ja estradillemme nousee kotimaisen tanssi- ja iskelmämusiikin huippunimiä viikonloppu toisensa... Lue lisää »

Uuden vuoden vastaanotto tanssien ja rennosti lomaillen!

25.10.2019

Vuodenvaihteen rento & railakas 2 vrk lomapaketti 30.12.2019-1.1.2020 169 €/ hlö / jaetussa 2hh:ssa * sisältäen -majoituksen kahden hengen huoneessa -buffetaamiaiset ja vapaan Spa-osaston käytön -ma 30.12 klo 16-20... Lue lisää »

Vietä aidot savusaunapikkujoulut tai tule juhlimaan!

25.10.2019

Spa Hotel Runni tarjoaa monenlaisia tiloja ja tunnelmia myös pikkujoulujen viettoon! Vietä aidot savusaunapikkujoulut tai tule iloiseen teatteri-iltaan, rokkaa vähän reilummin tai nauti tanssi-iltojen tunnelmasta. Osaan illoista mahtuu... Lue lisää »

Majoitustarjoukset syksyn upeisiin tansseihin!

11.10.2019

Syksyn upeissa tanssi-illoissa tulossa; 25.10. Souvarit 22.11. Leif Lindeman 23.11. Hannu Hautaniemen yhtye 31.12. Tiina Räsänen ja Petri Hervanto & Royal Feelgood Tanssiyö 79 € / hlö / vrk sis. majoitus jaetussa 2hh:ssa... Lue lisää »

Tervetuloa pikkujouluilemaan!

10.10.2019

"Tip tap, tip tap" Vielä mahtuu pikkujouluiltoihin! Pikkujoulukausi on täyttynyt huimaa vauhtia, osaan iltoihin mahtuu vielä mukaan! Ruokailu ja tanssit? Kenties vähän muutakin ohjelmaa? Illanvietto savusaunamaailmassa... Lue lisää »

« Edellinen 1 2 Seuraava »

Tarjoukset ja Uusimmat aiheet

Pikkujoulupirskeet lauantaina 30.11. Antti Railio Band ja Jarkko Honkanen & Taiga

18.11.2019
Syksyn vauhdikkain pikkujouluilta bailataan 30.11. Jarkko Honkasen & Taigan sekä Antti Railion tähdittäminä ja nämä pirskeet jatkuvat joulukuun puoelle! Jarkko & Taiga lämmittää yleisön klo 21 alkaen. Antti Railio Band SHOWTIME... Lue lisää »

Marraskuun tähti-illassa Leif Lindman & Amore ja Leifin ainutlaatuiset fanipikkujoulut

15.11.2019
Marraskuun tähti-illassa hurmaa Leif Lindeman & Pekka Juntunen ja Amore-orkesteri klo 21-01:30. Ennen tansseja vietämme huippusuositun Leifin fanipikkujouluja, mukana on myös Pekka Juntunen!  Pikkujoulut ovat Kartanohotellin... Lue lisää »

Olemme somessa


Tanssit ja tapahtumat