Varaa suoraan hotellin omilta sivuilta!

Saat 10,- setelin, jonka voit käyttää hotellin palveluihin.

Vaihdetaanko vapaalle?

Viihde ja tapahtumat

Viihde ja tapahtumat

Hieronnat ja muut hoidot

Hemmotteluhoidot

Hieronnat

Hyvin laitettua lähiruokaa

Maukasta ravintolasta

Pikkujoulut ja TYHY-päivät

Sujuvasti yrityksille

Pikkujoulut ja TYHY-päivät

Ihmeellinen Spa Hotel Runni

Tyylikkäästi uudistunut Kylpylähotelli sekä historiallinen Kartanohotelli palvelevat monipuolisesti. Runnilla viihtyvät ystäväporukat, juhlaseurueet, perheet ja yritysvieraat. Spa Hotel Runni Iisalmessa tarjoaa onnistuneet puitteet niin rentoon lomailuun, aktiiviseen harrastamiseen, vaativiiin yritystilaisuuksiin kuin ikimuistoisten hääjuhlien viettoon.

Tanssin ja tempausten pyörteissä

Runnilla tapahtuu ympäri vuoden. Tarjoamme joka päivä viihdyttäviä tapahtumia ja muita aktiviteetteja, aina tansseista karaokeen ja muihin tempauksiin. Tervetuloa läheltä ja kaukaa – vaavista vaariin!

Hei me hemmotellaan!

Runnin ihmelähteen lisäksi kylpylämme ja erilaiset hyvinvointi- ja hemmotteluhoidot antavat parastaan. Spa-osastoltamme löydät laajan valikoiman hemmottelevia ja rentouttavia hoitoja. Erikoisuutenamme ovat luonnonläheiset ja perinteistä kumpuavat hoitomuodot.

Runnin kylpyläosasto kietoo sinut helliviin poreisiin, tempaa vesijumpan pyörteisiin ja herättelee virkistävälle aamu-uinnille. Vedessä liikkuminen sopii ihan kaikille ja on mitä mainioin harrastus myös liikuntarajoitteisille.

Varsin vilkasta kylpyläelämää

Tiesitkö, että Runnin kylpyläelämän juuret pulpahtelevat 1700-luvulle? Virallisesti kylpylätoiminnan katsotaan alkavan täällä vuodesta 1904, tehden Runnista siten Suomen vanhimman yhtäjaksoisesti toimineen kylpylän. Tervetuloa – meillä on pitkät perinteet hyvään asiakaspalveluun!

Savon sydämessä…

Spa Hotel Runni sijaitsee Iisalmessa Savon sydämessä, kauniin Kiurujoen rannalla. Meille pääset helposti esimerkiksi omalla autolla tai junalla. Katso lisää!

Uutiset

Syksyinen hemmotteluloma savusaunoen

30.7.2018

Tulevana syksynä ei Runnilla tule vilu! Meille valmistuu Savusauna, jonka löylyissä piilee terveen elämän lähde. Syksyisen leppeä majoituspakettitarjous 65,25 €/hlö /vrk/jaettu 2hh sis. majoituksen buffetaamiaisella, savusaunalla... Lue lisää »

Juhlat Runnilla

13.7.2018

"Rakkaus on sitä, kun vain istut jonkun vieressä, tekemättä mitään erityistä, mutta silti olet täydellisen onnellinen" Vielä muutama viikonloppu vapaana kesän 2019 hääjuhlille! Meillä myös upeat puitteet kirjaville... Lue lisää »

Sunday, monday.. Happy days!

17.2.2018

Onnenpäivät - enemmän ylellisyyttä jokapäiväiseen elämään 130,-/ hlö / 2 vrk Nyt meillä on todella suuri ilo tarjota täydellinen saunojan paketti kaikilla mausteilla! Lomaan sis. majoitus 2hh:ssa Kartano-tai Kylpylähotellissa... Lue lisää »

« Edellinen 1 2 Seuraava »

Tarjoukset ja Uusimmat aiheet

Päivän tarjous

29.8.2018
Syysunelmia Runnilla 90 € / vrk Majoitus 1-2hh:ssa kylpylä-tai kartanohotellissa, buffetaamiainen sekä vapaa kylpylän käyttö. Tarjous voimassa vain ajalle 22.-27.9.niin kauan kuin tilaa riittää. Koskee vain uusia varauksia! Varaa... Lue lisää »

Upea syystarjous: Lomaile 3 vrk, maksa vain kahdesta

27.8.2018
Syystunnelmaa kylpylän lämmössä, Lomaile 3 vrk, maksa vain kahdesta vuorokaudesta! Voimassa 1.9. - 15.12. Koskee vain uusia varauksia ja listahintaisia lomia, tutustu tarkemmin hinnasto -sivulla. Varaa jo tänään! Muista varata... Lue lisää »

Yleisöuinnit 

20.8.2018

Olemme somessa


Tanssit ja tapahtumat