Varaa suoraan hotellin omilta sivuilta!

Saat 10,- setelin, jonka voit käyttää hotellin palveluihin.

017 768 751
myyntipalvelu@runni.fi
Runnintie 407
74595
RUNNI

Vaihdetaanko vapaalle?

Viihde ja tapahtumat

Viihde ja tapahtumat

Hieronnat ja muut hoidot

Hemmotteluhoidot

Hieronnat

Hyvin laitettua lähiruokaa

Maukasta ravintolasta

Pikkujoulut ja TYHY-päivät

Sujuvasti yrityksille

Pikkujoulut ja TYHY-päivät

Ihmeellinen Spa Hotel Runni

Tyylikkäästi uudistunut Kylpylähotelli sekä historiallinen Kartanohotelli palvelevat monipuolisesti. Runnilla viihtyvät ystäväporukat, juhlaseurueet, perheet ja yritysvieraat. Spa Hotel Runni Iisalmessa tarjoaa onnistuneet puitteet niin rentoon lomailuun, aktiiviseen harrastamiseen, vaativiiin yritystilaisuuksiin kuin ikimuistoisten hääjuhlien viettoon.

Savusauna    -hulppea rakennus valmistunut marraskuussa 2018!

Tilaussauna tupineen, terasseineen ja porealtaineen omalle porukallesi (2-30 hlö; lauteille max 30 henkeä kerrallaan!) 
su-to 300 €, pe-la 390 €/ 4h sovittuna ajankohtana.
Saunomisen kruunaa tunnelmallisessa tuvassa halutessasi ”Saunamajuri menu” raikastavine juomineen lisämaksusta.

https://www.runni.fi/tarjoukset/ajankohtaista/savusaunavuoroja

Samaan hintaan voi piipahtaa Spa-osastollamme, jossa lämmin-ja kylmävesiallas, kaksi poreallasta, uima-allas ja perussuomisauna!

Joka KESKIVIIKKO yleiset savusaunavuorot  klo 16-20
Touko-syyskuussa yleiset vuorot TORSTAISIN klo 16-20

-majoittujille veloituksetta, vierailijoille alk. 15 €/ hlö

Lisää satunnaisia extravuoroja päivitetään www.runni.fi/tapahtumat 
mm. Pääsiäislauantaina sauna majoittujille
Naiset klo 14-16
Miehet klo 16-18
Sekavuoro klo 18-21.30; myös ulkopuolisille, 15 € / hlö
.

Huom. Savusaunatalon porealtaat käytössä vain tilaussaunojille.
Yleisillä vuoroilla käytettävissä kaikki Spa-osaston altaat.

Tanssin ja tempausten pyörteissä

Runnilla tapahtuu ympäri vuoden. Tarjoamme joka päivä viihdyttäviä tapahtumia ja muita aktiviteetteja, aina tansseista karaokeen ja muihin tempauksiin. Tervetuloa läheltä ja kaukaa – vaavista vaariin!

Hei me hemmotellaan!

Runnin ihmelähteen lisäksi kylpylämme ja erilaiset hyvinvointi- ja hemmotteluhoidot antavat parastaan. Spa-osastoltamme löydät laajan valikoiman hemmottelevia ja rentouttavia hoitoja. Erikoisuutenamme ovat luonnonläheiset ja perinteistä kumpuavat hoitomuodot.

Runnin kylpyläosasto kietoo sinut helliviin poreisiin, tempaa vesijumpan pyörteisiin ja herättelee virkistävälle aamu-uinnille. Vedessä liikkuminen sopii ihan kaikille ja on mitä mainioin harrastus myös liikuntarajoitteisille.

Varsin vilkasta kylpyläelämää

Tiesitkö, että Runnin kylpyläelämän juuret pulpahtelevat 1700-luvulle? Virallisesti kylpylätoiminnan katsotaan alkavan täällä vuodesta 1904, tehden Runnista siten Suomen vanhimman yhtäjaksoisesti toimineen kylpylän. Tervetuloa – meillä on pitkät perinteet hyvään asiakaspalveluun!

Savon sydämessä…

Spa Hotel Runni sijaitsee Iisalmessa Savon sydämessä, kauniin Kiurujoen rannalla. Meille pääset helposti esimerkiksi omalla autolla tai junalla. Katso lisää!

Uutiset

Savusaunaan!

16.11.2018

 Savusauna lämpenee! Paljon yksityisvuoroja on jo varattu pitkälle kevääseen, mutta tarjoamme jatkuvaan aikoja myös hotellin asukkaille ja savusauna kuuluu majoituspaketin hintaan muun Spa-osaston käytön lisäksi. Voit myös... Lue lisää »

Päivän tarjous

29.8.2018

  Hemmottelupäivä Runnilla juuri Sinulle! My Day - päivä elämässäni 118 € / hlö (norm. 139 €) Päivään sisältyy kylpy, intialainen päähieronta (30min.) tai japanilainen jalkahieronta (30min.), ihotyypillesi... Lue lisää »

Yleisöuinnit

20.8.2018

Splash! Polskimaan ja herkuttelemaan lauantaisin! Spa osasto avoinna kaikille klo 14-17. Runsas noutopöytä + uinti 21,-/hlö, 4-12v. 10,- (alle 4v. veloituksetta) P​izza (kahdella täytteellä) + uinti 15,-/ hlö, 4-12v 8,- Buffet klo... Lue lisää »

Juhlat Runnilla

13.7.2018

"Rakkaus on sitä, kun vain istut jonkun vieressä, tekemättä mitään erityistä, mutta silti olet täydellisen onnellinen" Vielä muutama viikonloppu vapaana kesän 2019 hääjuhlille! Meillä myös upeat puitteet kirjaville... Lue lisää »

« Edellinen 1 2 Seuraava »

Tarjoukset ja Uusimmat aiheet

Ihmevesiloma

21.3.2019
Keväinen lomatarjous Runnilähteen äärellä; Ihmevesiloma 139 € / hlö / 2 vrk sis. majoitus jaetussa 2hh:ssa Kylpylä- tai Kartanohotellissa, aamiaiset, lounaat, vapaa kylpylän käyttö sekä terveysvesimalja tullessa. Yhden... Lue lisää »

Runnin pääsiäinen

4.3.2019
Tiputii! Pääsiäispaketit myydään nyt! Soita ja varaa oma keväinen kylpylälomasi pian! pe-su 159 € / hlö/ jaettu 2hh sis. puolihoidon - huone omaan käyttöön +50 € /hlö/ pe-su - lisävuodepaketti 60 €/... Lue lisää »

Olemme somessa


Tanssit ja tapahtumat