017 768 751
myyntipalvelu@runni.fi
Runnintie 407
74595
RUNNI

Runnilla virkistyt ympäri vuoden

Ota hetki aikaa itsellesi, ystävillesi ja perheellesi. Spa Hotel Runni tarjoaa Sinulle luonnonkauniin ympäristön vesistöjen läheisyydessä. Voit rentoutua rauhassa kylpyläosastolla tai nauttia Spa-hoitolan hellästä huomasta.

Kiurujoen kauniissa maisemissa

Hyvinvoinnin ja kauniin ympäristön lisäksi hemmottelemme Sinua hyvällä ruoalla ravintola Runnissa. Suosimme lähiruokaa ja suosittelemme maistamaan esimerkiksi keittiömme valmistamaa Kiurujoen kuhaa.

Vaikka Runni on tunnettu rauhallisesta ja rentouttavasta ilmapiiristä, niin täällä myös tapahtuu ympäri vuoden! Kesäisin voit pelata tennistä, kävellä, juosta tai samoilla merkityillä poluilla metsässä. Talvella voit vaikkapa hiihtää tai tutustua historialliseen ympäristöön lumikengät jalassa.

Runnin Kylpylähotelli ja Kartanohotelli sijaitsevat Kiurujoen varrella Iisalmen kupeessa. Runnilla on vietetty idyllistä ja vilkasta kylpyläelämää jo 1700-luvulta lähtien. Kaunis miljöö vesistöjen lähellä kutsui aikanaan joukon merkittäviä vieraita Runniin. Kylpylässä on vieraillut mm. Eino Leino, Akseli Gallen-Kallela, Oskar Merikanto, Juhani Aho, L. Onerva ja C.G.E. Mannerheim. Useat vieraat tulivat Runniin rautapitoisen veden takia, jonka tiedettiin antavan voimaa ja edistävän terveyttä. Tänä päivänä vieraat tulevat kylpylähotelliin etsimään ennen kaikkea rauhaa luonnosta.