017 768 751
myyntipalvelu@runni.fi
Runnintie 407
74595
RUNNI

Spa Hotel Runni

Kaipaatko vehreää voimaa, yllin kyllin ylellisyyttä ja ripauksen raikasta Spa Hotel Runnin tunnelmaa? Spa Hotel Runni koostuu kahdesta näköetäisyydellä (n. 100 m) olevasta rakennuksesta, joissa riittää nähtävää ja koettavaa aina pienestä polvesta vähän varttuneempaan väkeen.

Tyylikkäästi uudistunut Kylpylähotelli

Täysin uudistuneessa ja peruskorjatussa kylpylähotellissa ovat kaikki palvelut saman katon alla. Uusissa viihtyisissä huoneissa on huonekohtainen ilmastointi, viettelevät Luxus-sängyt sekä mainiot minibaarit. Osassa huoneista on myös oma tilava parveke. Huoneestasi pääset helposti kylpylään ja hoitoihin virkistymään sekä Ravintola Runniin herkuttelemaan tai vaikka tanssimaan.

Tutustu

Nostalginen Kartanohotelli uusin maustein

Taidokkaasti entisöity Kartanohotelli henkii vanhan ajan lomanostalgiaa tarjoten silti nykyajan mukavuudet. Kartanohotellissa voit viettää romanttisen yön Carl Gustaf -huoneessa, jossa satavuotiaat hirsiseinät ja alkuperäisasua myötäilevä sisustus luovat menneen ajan tunnelmaa. Tilauksesta toimiva tunnelmallinen Juhlaravintola Marsalkka on suosittu kokous- ja juhlapaikka. Kylpylä ja sauna sisältyvät hintaan. 

Tutustu