017 768 751
myyntipalvelu@runni.fi
Runnintie 407
74595
RUNNI

Idyllinen Runnin Kartanohotelli

Taidokkaasti entisöity hotelli ja sen huoneet henkivät persoonallista, entisajan tunnelmaa, nykyaikaisin ripauksin. Kartanohotellilta pääset kätevästi pihapiirin läpi aamiaiselle sekä saunomaan ja uimaan (sisältyy hintaan) kylpylähotelliin joko kävellen, pyöräillen tai autolla.

Ihastuttavat huoneet sekä sviitti

Kartanohotellin 19 viihtyisää huonetta (13 x 2 hh ja 5 x 1 hh), Pekka ja Heikki -huoneistot sekä Carl Gustaf -sviitti johdattelevat ikimuistoiseen lomatunnelmaan. Kartanohotellissa viihdyt yksin, kaksin tai koko poppoon kera. Pekka ja Heikki huoneistoissa on minikeittiöt. Kartanohotellin huoneissa on pienet jääkaapit, joihin voit tilata minibaarituotteita ennen tuloasi vastaanotto@runni.fi.  Kylpytossuja löytyy kylpylähotellin myymälästä 4€/pari

Huoneet

Carl Gustav -sviitti

Kokoustava ja juhliva kartano

Runnin Kartanohotellissa toteutat yritystilaisuudet ja kokoukset sujuvin puittein. Marsalkka-juhlasaliin mahtuu jopa 100 kokousvierasta tai tyky-päivän viettäjää. Suositussa juhlasalissa vietetään viikoittain mm. syntymäpäiviä, häitä, sukujuhlia ja muistotilaisuuksia, joten olethan asiasi kanssa hyvissä ajoin liikkeellä. Tilava sali muuntuu moneksi ja menu suunnitellaan tietenkin asiakkaan toiveen mukaan. Tutustu lisää »