017 768 751
myyntipalvelu@runni.fi
Runnintie 407
74595
RUNNI

Kutsuva Runnin Kylpylähotelli

Upeasti uudistuneessa Runnin Kylpylähotellissa kaikki palvelut ovat käden ulottuvilla. Huoneestasi pääset helposti kylpylään ja hoitoihin virkistymään sekä tietenkin ravintolaan herkuttelemaan. Nauti maukkaasti mukavassa seurassa, virkisty vetreäksi vuoteessa ja pulahda pulppuilevaan kylpyläämme. Kylpylähotellissa hemmottelet yksin, kaksin, perheen kesken tai vaikkapa kaveriporukalla – tervetuloa!

Kylpylä ja hemmotteluhoidot johdattelevat parempaan päivään

Ylelliset kasvo-, käsi- ja jalkahoidot antavat uutta vireyttä keholle ja mielelle. Luonnonyrttikylpy, hieronta ja sauna rentouttavat sopivalla tavalla. Osaava fysioterapeuttimme kuuntelee kehoasi tarkoin ja antaa vinkit parempaan arkeen. Päivän kruunaa parturi-kampaamomme, josta saat omaan tyyliin sopivat hiustenleikkaukset, värjäykset, rakennekäsittelyt tai vaikkapa hiustenpidennykset. Kokeile!

Upeat huoneet

Kylpylähotellissa on viihtyisät, ilmastoidut hotellihuoneet. Varustukseen kuuluvat mm. minibaari ja televisio, langaton internet, vedenkeitin, silitysrauta ym. Kylpylähotellin 59 ylellistä huonetta sekä sviitit Puhemies ja Valtioneuvos laskevat mielen ja kehon lempeästi lomatunnelmaan.

Huoneet

Puhemies-sviitti

Valtioneuvos-sviitti

Kokoustava kylpylä

Runnin Kylpylähotellissa toteutat yritystilaisuudet ja kokoukset sujuvin puittein. Kylpylähotellilla käytössäsi on varusteltuja kokoustiloja, joissa järjestät viralliset tai rennommat yritystapahtumat onnistuneesti.