017 768 751
myyntipalvelu@runni.fi
Runnintie 407
74595
RUNNI

Hieronnat

Koe hieronnan ihanan tehokas, mutta hellivä vaikutus. Hieronta kiihdyttää aineenvaihduntaa ja saa lihakset rentoutumaan ja vetreytymään. Kokeile!

Puolivartalohieronta 40 min.  49 €
Kokovartalohieronta 50 min.  60 €
Kokovartalohieronta 1 h 10 min.  83 €


Kuivakuppaus ja puolihieronta 40 min. 58 €

Vanha kiinalainen hoitomuoto. Lievittää kipuja ja särkyjä, elvyttää verenkiertoa ja aineenvaihduntaa, laukaisee lihasjännitystä. Tehokas hoitomuoto niska-hartiaseudun sekä selkälihasten kiristykseen ja jännitykseen. Hoidosta on saatu apua myös korvien soimiseen.


Inkivääri-Tangeriin-öljy kokovartalohieronta 1 h 15 min. 97 €

Aineenvaihduntaa kiihdyttävä hieronta- ja vartaloöljy, joka imeytyy erittäin hyvin ihoon eikä jätä öljyistä pintaa. Voidaan käyttää hoitoöljynä kuivalle iholle esim. atooppiselle iholle tai hierontaöljynä kaikille ihotyypeille. Pieni lisäys hieman mineraalisuolaa mukaan auttaa kuona-aineiden poistumisessa, pH 7. Vaikuttavat aineet: elvyttävää ja virkistävää tangeriini-öljyä, verenkiertoa parantavaa ja lämmittävää inkivääri-öljyä, E-vitamiinia ja maissinjyvä-öljyä.

Intialainen päähieronta 30 min. 43 € / 45 min 53 €

Rentouttava vaikutus ulottuu pään lisäksi käsivarsiin ja niska-hartia-alueelle. Vaikutusalueet: Migreeni, päänsärky, unettomuus, levottomuus, keskittymiskyky ja aineenvaihduntaa

Japanilainen jalkahieronta 30 min. 46 € / 45 min 55 €

Vapauttaa stressiä, tunnelukkoja ja rentouttaa sekä stimuloi elimistöä aku- ja vyöhykepisteiden sekä meridiaanilinjojen kautta.

Hermoratahieronta 1 h 50min. 120 €

Lievittää hermon puristustilasta johtuvaa kipua. Suositellaan iskiaksen hoitoon, migreeniin, lonkkakipuihin, päänsärkyyn, huimaukseen ja korvien soimiseen.

Vyöhyketerapia 60 min 71 € / 1 h 20 min 96 € / 1,5 h 111 €

Koko keho heijastuu vyöhykkeinä jalkaterään, jota painelemalla ja täsmähieromalla voidaan mm. vilkastuttaa aineenvaihduntaa ja verenkiertoa, vähentää turvotusta ja lievittää kipua.

Shiatsu 1 h 50 min 112 €

Koko kehon energiaradat käsitellään painellen ja venytellen. Rentouttavassa hoidossa asiakas on lattialla futonin päällä vaatetettuna. Lievittää stressiä, parantaa unta ja vahvistaa sekä kehoa että mieltä.

Jäsenkorjaus 50 min 68 € / 1h 10 min 86 €

Jäsenkorjaus perustuu suomalaiseen perinne-kulttuuriin ja on tehokas hoitomuoto, jolla voidaan hoitaa kaikkia tuki- ja liikuntaelimistön sairauksia. Auttaa mm. ala- ja yläraajojen sekä selän kipu-tiloihin, iskiakseen,hengenahdistukseen, korkeaan verenpaineeseen, niska- ja hartiakipuihin, huimaukseen, päänsärkyyn ja migreeniin.

Hot Stone -kiviterapia 60 min 84 €

Lämpimillä kivillä hierottaessa saadaan lämmittävä ja syvärentouttava vaikutus, saavutetaan sekä mielen, että kehon tasapaino. Hieronnassa käytetään aromaattisia öljyjä. Kiviterapia kiihdyttää ihon toimintoja, lymfaa ja aineenvaihduntajätteiden poistumista, vapauttaa endorfiinejä ja poistaa kipuja, lisää kollageenin joustavuutta sekä pintaverenkiertoa, vähentää turvotusta ja kiinteyttää ihoa.

Aromaattinen hieronta 1 h 10 min. 93 €

Erikoishierontaa eteerisillä öljyillä. Vilkastuttaa imunestekiertoa, elvyttää verenkiertoa ja aineenvaihduntaa. Hoitoon sisältyy myös jalkakylpy.

Aromaterapia 55 min 80 € / 1 h 20 min 96 € / 1,5 h 111 €

Rentouttava, rauhallisin ja kevyin hierontaottein suoritettava hoito, joka toteutetaan asiakkaalle yksilöllisesti valituilla öljyillä. Hoidolla saadaan apua mm. stressiin, väsymykseen, vaihdevuosiongelmiin, unettomuuteen, turvotuksiin ja iho-ongelmiin.