017 768 751
myyntipalvelu@runni.fi
Runnintie 407
74595
RUNNI

Kasvohoidot    

- koulutetut diplomikosmetologimme suunnittelevat kanssasi hoidon ihosi parhaaksi!

"Helahoito"  kasvohoito 1 h 20 min. 97 €

Ihon pintapuhdistus, höyrytys, kuorinta ja epäpuhtauksien poisto. Kulmakarvojen siistiminen ja häiritsevien ihokarvojen poisto. Kasvojen, kaulan sekä decolteen hieronta. Kasvonaamio ja kosteusvoide ihotyypin mukaisesti.

-  Kosteuttava kasvohoito 60 min. 71 €

    Pintapuhdistus, hieronta ja naamio sekä kosteuttava voide ihotyypin mukaisesti.

- "Ihan vain" Ihonpuhdistus 60 min. 71 €

    Pintapuhdistus, höyrytys, kuorinta ja epäpuhtauksien poisto. Naamio ja kosteuttava voide ihotyypin mukaisesti.

-  Ihonpuhdistus mahtiultraäänellä 60 min. 79 €

    Pintapuhdistus, kuorinta ja epäpuhtauksien poisto. Naamio ja kosteuttava voide ihotyypin mukaisesti.

ASTETTA TEHOKKAAMMAT NIMIKKOHOIDOT:

Zoner kasvohoito- Anti age 3 in 1 laitehoito        135 € 60-75 min.     

Kolmivaiheinen laitehoito:
INFRAPUNA BIOSTIMULAATIO- madaltaa juonteita, parantaa kudoksen rakennetta, parantaa ihon sävyä ja soluaineenvaihduntaa.
RADIOLIFT-KASVOJEN ILMEEN KOHOTUS- täyttää ja liftaa ihoa välittömästi ja vaikutus jatkuu hoidon jälkeen usean kuukauden ajan.
MESOPORAATIO-tehotiivisteen tehokas imeytys elektroporaation avulla mahdollistaa aktiiviaineiden kulun syvälle ihoon ilman kipua, ihon rikkoontumista ja tulehdusriskiä verrattuna neulamesoterapiaan. Zoner- kasvohoito on miellyttävä ja hellä mutta tehokas kasvohoito ja sopii kaikille ihotyypeille.
(supertehokas ultraääni-ihonpuhdistus lisäksi hoidon yhteydessä 14 €)
Hoidon vaikutukset:  Välittömästi kiinteytynyt iho Hoidon vaikutus jatkuu jopa 4-6 kk progressiivisesti  Syväkosteuttaa  Tasoittaa ihon sävyä  Selkeyttää piirteitä  Stimuloi kollageenisynteesiä  Stimuloi solun energiatuotantoa  

Sothy’s  βP3 -kiinteyttävä erikoiskasvohoito 1 h 20 min. 125 €

Youth Intensive (βP3) on Sothysin uusin erikoiskasvohoito joka hurmaa tehokkuudellaan ja monipuolisuudellaan. Tämä taidokkaasti suunniteltu kiinteyttävä erikoiskasvohoito tarjoaa yhdistelmän tehokkaita täsmätuotteita ja rentouttavaa, muokkaavaa hierontaa. Sothysin tiedetutkimus on kehittänyt uuden kolmoisyhdisteen (βP3 = Sahrami – Sophora – Peptidit), joka taistelee oksidatiivista stressiä vastaan sekä suojaa ihoa kronologisen ikääntymisen vaikutuksilta. Erikoishoito ja uudet kiinteyttävät hoitovoiteet sisältävät tämän yhdisteen. Hoidon tehokkuus on todistettu: 1 hoitokerran jälkeen 30 % madaltuneet juonteet, 35 % kiinteämpi iho; 3 hoitokerran jälkeen 51 % madaltuneet juonteet, 50 % kiinteämpi iho.

MD -Medic skin care Acid Treatment – happohoito 60 min. 87 €  / 90 min. 126 €

Biodrogan Kemiallinen kuorinta, joka vaikuttaa ihon pintakerrokseen.
Ihon sävy paranee heti ensimmäisellä hoitokerralla, huokoset näyttävät pienemmältä, iho on raikas ja pehmeä. Juonteet tasoittuvat ja iho hengittää paremmin. Optimaalinen tulos saadaan 5-6 sarjahoidolla.

Carboksi Co2- terapia kasvohoito 50 min. 99 €

Innovatiivinen ihonhoitomenetelmä, joka hoitaa ja uudistaa ihoa ilman neuloja. Laadukas hoito rypyille, veltostuneelle iholle, juonteisiin, akneen ja sen ennaltaehkäisyyn.  Ihon rakenne alkaa parantua välittömästi; lisää elastisuutta sekä vähentää kasvojen alueella ihonalaista rasvaa. Carboksia  voidaan käyttää turvallisesti kaikille ihotyypeille. Hoidosta ei seuraa epämukavaa oloa tai odotusaikaa.

Sothy's Glycolihappokuorinta -kasvohoito 40 min. 61 €

Parantaa ihon laatua huikeasti hiomalla entsymaattisesti ihon pintaa. Tekee ihosta kirkkaamman, silottaa ja saa ihon näyttämään terveemmältä sekä tasaisemmalta.
Tehokkaimpia hoitoja, johon voidaan yhdistää tarvittaessa mekaaninen puhdistus.

Tasapainottava kasvohoito 1 h 85 € / 1 h 15 min.  99 €

(sisältää mekaanisen puhdistuksen) Ihonhoitoa pH-arvoilla 7,5-8,5. Kaikille ihotyypeille puhdistava, raikastava ja tehokkaasti kirkastava hoito. Erityisen hyvä allergisille, psoriaatikoille, aknelle ja myös herkälle iholle. Tekee täydellisen tasapainon ihollesi luonnollisilla ja puhtailla raaka-aineilla.

Kultahoito 60 min. 87 €

Ylellinen 24k kultatuotesarja on luksusta kasvoillesi. Kulta on luonnon oma antioksidantti, joka ehkäisee vanhenemisen merkkejä. Täydellinen hoito saa ihosi hehkumaan. Hoito sisältää kaulan ja decolte'en kiinteytyksen.

Silmänympäryshoito 25 min. 37 €

Tasoittaa pintaryppyjä ja juonteita, poistaa nestettä ja vaalentaa tummia silmänalusia.