Kasvohoidot

Kaipaako kasvojen alueen ihosi hyvää puhdistusta ja tehokasta, elvyttävää hoitoa? Spa Hotel Runnin kasvohoidoista löytyy jokaiselle ihotyypille jotain.

Perinteinen kasvohoito 1 h 20 min. 95 €

Ihon pintapuhdistus, höyrytys, kuorinta ja epäpuhtauksien poisto. Kulmakarvojen siistiminen ja häiritsevien ihokarvojen poisto. Kasvojen, kaulan sekä decolteen hieronta. Kasvonaamio ja kosteusvoide ihotyypin mukaisesti.

Hyvän mielen kasvohoito 50 min. 59 €

Pintapuhdistus, hieronta ja naamio sekä kosteuttava voide ihotyypin mukaisesti.

Ihonpuhdistus 50 min. 59 €

Pintapuhdistus, höyrytys, kuorinta ja epäpuhtauksien poisto. Naamio ja kosteuttava voide ihotyypin mukaisesti.

Ihonpuhdistus ultraäänellä 60 min. 78 €

Pintapuhdistus, kuorinta ja epäpuhtauksien poisto. Naamio ja kosteuttava voide ihotyypin mukaisesti.

Tasapainottava kasvohoito 1 h 85 € / 1 h 15 min.  98 €

(sisältää mekaanisen puhdistuksen) Ihonhoitoa pH-arvoilla 7,5-8,5. Kaikille ihotyypeille puhdistava, raikastava ja tehokkaasti kirkastava hoito. Erityisen hyvä allergisille, psoriaatikoille, aknelle ja myös herkälle iholle. Tekee täydellisen tasapainon ihollesi luonnollisilla ja puhtailla raaka-aineilla.

Sothy’s  βP3 -kiinteyttävä erikoiskasvohoito 1 h 20 min. 120 €

Youth Intensive (βP3) on Sothysin uusin erikoiskasvohoito joka hurmaa tehokkuudellaan ja monipuolisuudellaan. Tämä taidokkaasti suunniteltu kiinteyttävä erikoiskasvohoito tarjoaa yhdistelmän tehokkaita täsmätuotteita ja rentouttavaa, muokkaavaa hierontaa. Sothysin tiedetutkimus on kehittänyt uuden kolmoisyhdisteen (βP3 = Sahrami – Sophora – Peptidit), joka taistelee oksidatiivista stressiä vastaan sekä suojaa ihoa kronologisen ikääntymisen vaikutuksilta. Erikoishoito ja uudet kiinteyttävät hoitovoiteet sisältävät tämän yhdisteen. Hoidon tehokkuus on todistettu: 1 hoitokerran jälkeen 30 % madaltuneet juonteet, 35 % kiinteämpi iho; 3 hoitokerran jälkeen 51 % madaltuneet juonteet, 50 % kiinteämpi iho.

Carboksi Co2- terapia kasvohoito 50 min. 98 €

Innovatiivinen ihonhoitomenetelmä, joka hoitaa ja uudistaa ihoa ilman neuloja. Laadukas hoito rypyille, veltostuneelle iholle, juonteisiin, akneen ja sen ennaltaehkäisyyn.  Ihon rakenne alkaa parantua välittömästi; lisää elastisuutta sekä vähentää kasvojen alueella ihonalaista rasvaa. Carboksia  voidaan käyttää turvallisesti kaikille ihotyypeille. Hoidosta ei seuraa epämukavaa oloa tai odotusaikaa.

Sothy's Glycolihappokuorinta -kasvohoito 40 min. 59 €

Parantaa ihon laatua huikeasti hiomalla entsymaattisesti ihon pintaa. Tekee ihosta kirkkaamman, silottaa ja saa ihon näyttämään terveemmältä sekä tasaisemmalta.
Tehokkaimpia hoitoja, johon voidaan yhdistää tarvittaessa mekaaninen puhdistus.

Kultahoito 60 min. 85 €

Ylellinen 24k kultatuotesarja on luksusta kasvoillesi. Kulta on luonnon oma antioksidantti, joka ehkäisee vanhenemisen merkkejä. Täydellinen hoito saa ihosi hehkumaan. Hoito sisältää kaulan ja decolte'en kiinteytyksen.

Silmänympäryshoito 25 min. 35 €

Tasoittaa pintaryppyjä ja juonteita, poistaa nestettä ja vaalentaa tummia silmänalusia.