017 768 751
myyntipalvelu@runni.fi
Runnintie 407
74595
RUNNI

Kylpylä

Runnin kylpyläosasto kietoo sinut helliviin poreisiin, tempaa vesijumpan pyörteisiin ja kutsuu varhaiselle aamu-uinnille virkistymään. Kylpyläosastolla koet ihania aistinautintoja: altailla rentoutuessasi näet Kiurujoen virtaavan ohitsesi sekä ympäröivän luonnon kauneuden ja vuodenaikojen vaihtelut – aivan kuin olisit osa luonnon harmoniaa. Kesällä suuri aurinkoterassi laajentaa kylpylää entisestään vehreään

Kylpyläosasto kaikkien majoittuvien asiakkaiden käytössä päivittäin klo 7.30–10.00 ja 16.00-21.30

Järjestämme myös silloin tällöin yleisöuinteja ei majoittujille; Päivät ja ajat löytyvät tapahtumakalenterista ja tapahtumista. Voit myös kysellä lähintä päivää soittamalla tai meilaamalla vastaanottoon
p. 017 768 751/ vastaanotto@runni.fi

Käydessäsi meillä hoitolahoidossa, esim. kosmetologilla tai hierojalla, pääset samalla saunaan ja uimaan veloituksetta ennen tai jälkeen hoidon!

Perinteinen suomalainen sauna, altaassa hemmottelevat poreet ja vesihieronnat saavat jännitykset laukeamaan ja ajatukset uusille raiteille. Jumppaa altaassa tai kokeile vaikkapa tehokasta vesijuoksua!

Hyvinvointisi on meille tärkeää – teemme kaikkemme, jotta vierailusi Runnilla on miellyttävää ja saat antaa Sinulle rentoutuneen olon, virkistyneen mielen ja tunnet tulleesi hemmotelluksi.

Altaiden lämpötilat:
Iso allas + 28 C°
Pore-niskahieronta sekä lasten allas + 30 C°
Viileä allas + 20 C°