017 768 751
myyntipalvelu@runni.fi
Runnintie 407
74595
RUNNI

Juhlaravintola Marsalkka

Juhlaravintola Marsalkka on nimetty ravintolan ehkä tunnetuimman asiakkaan, Carl Gustaf Mannerheimin mukaan. Jykevästä historiasta huolimatta Juhlaravintola Marsalkka on nykyään niin perheiden, järjestöjen kuin yritysten suosima juhlapaikka, josta huokuu ylellisen tunnelman lisäksi myös rentoa nostalgiaa.

Meillä rakennat useista eri menuvaihtoehdoista mieleisesi kokonaisuuden yhdessä osaavan henkilökuntamme kanssa. Viihtyisään tilausravintolaamme mahtuu noin 100 vierasta. Hotel Spa Runni tarjoaa oivat puitteet mitä erilaisimpiin juhliin ja tapahtumiin.

Syntymäpäivät tai häät tulossa?

Juhlaravintola Marsalkka on suosittu juhlanviettopaikka ympäri vuoden. Tule tutustumaan ja suunnitellaan yhdessä juuri Sinunlaiset juhlat! 
Monipuoliset Menu-vaihtoehdot saat myyntipalvelustamme: myyntipalvelu@runni.fi / p 017 768 751

Joustavasti yrityksille ja järjestöille

Juhlaravintolassamme järjestät yrityksesi tilaisuudet ja tapahtumat moneen malliin. TYKY-päivät, kokouspaketit, pikkujoulut ja erilaiset hyvinvointitapahtumat – kaikki järjestyy! Autamme mielellämme järjestämään yrityksesi näköisen päivän. Järjestämme erilaisia yritystapahtumia tämän tästä, joten meiltä saat vinkkejä ja neuvoja onnistunen päivän toteutukseen. Tutustu tarkemmin palveluihimme Yrityksille-sivulta »